Naon Bae Anu Diajen Dina Pasanggiri Ngadongeng

Naon Bae Anu Diajen Dina Pasanggiri Ngadongeng

 

Jawaban

Ngadongeng beda jeung maca dongeng. Anu ngadongeng kudu mikawanoh pisan kana eusi carita dongeng, sangkan bisa ngadonegng sacara merenah.

Sedengkeun anu maca dongeng mah sanajan teu pati mikawanoh kana eusi carita dongeng, maca dongeng masih tetep bisa lumangsung. Dina ngadongeng aya sawatara hal anu perlu diperhatikeun.

Hal anu perlu diperhatikeun dina ngadongeng nyaeta pilihan kekecapan anu merenah, bentesna sora dina waktu ngagdongeng atawa lafal, luhur handapna sora atawa lentong, sarta penjiwaan dina keur ngadongeng.

Kukituna anu diajen dina pasanggiri ngadongeng teh nyaeta hal anu perlu diperhatikeun dina ngadongeng nu disebutkeun di luhur.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *